Informace o zpracování osobních údajů

Vážení zákazníci, 

dovolte nám Vás informovat o tom, že zpracováváme Vaše osobní údaje. Osobní údaje získáváme a zpracováváme jen v nezbytném rozsahu, abychom Vám mohli poskytovat a nabízet vybrané produkty a služby a reagovat na Vaši poptávku po nich. Při jejich zpracování dodržujeme standardy jejich ochrany podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). Níže uvádíme podstatné informace, které mohou být pro Vás důležité.

 

  • Správcem Vašich osobních údajů je obchodní společnost ISD Trade s.r.o., Jiráskovo předměstí 935/III, 377 01 Jindřichův Hradec, IČ: 098 96 759 (dále jen správce), zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 30675. Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás obrátit na email: info@isdtrade.cz.
  • Zpracováváme zejména tyto Vaše osobní údaje: jméno, příjmení, email, telefon, adresu, poskytnuté služby a uskutečněné obchody.
  • Zpracování Vašich osobních údajů je nezbytné pro reakci na Vaši poptávku, vytvoření cenové nabídky, vytvoření a naplnění smlouvy mezi správcem a Vámi a provedení nezbytných úkonů před jejím uzavření: 
  • Veškeré osobní údaje zpracováváme za účelem plnění zákonných povinností, plnění s vámi uzavřených smluv, rozvoje obchodního vztahu a obchodních aktivit, tj. nabízení našich služeb a zboží, a to i v rámci marketingu. 
  • Jestliže jste nám udělili výslovný souhlas se zpravováním, můžete ho kdykoliv odvolat.
  • Naše oprávněné zájmy k zpracování osobních údajů jsou zejména tyto: rozvoj obchodní činnosti spojený s nabídkou našich služeb a zboží uvedené na internetových stránkách www.kfenergy.cz, www.isdtrade.cz. 
  • Osobní údaje zpracováváme v souladu s právními předpisy po nezbytně nutně dlouhou dobu – zpravidla po dobu 5-ti let od ukončení posledního smluvního vztahu.
  • Vaše osobní údaje budou sdíleny s osobami, které se podílejí na dodání zboží, služeb, nebo realizaci platby a osobami spravující internetová stránky včetně jejich provozu. Dále společnosti zajišťující přepravu zboží, prodej, servis a instalaci zboží.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 1.1.2021.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení